TROMSØ/OSLO: Nyheten om bruddet mellom Angelina Jolie og Brad Pitt går nå sin seiersgang gjennom alle verdens aviser. I Norge sitter det en som kanskje har vært nærmest Angelina Jolie i dusj-sammenheng, skriver iTromsø.

– Jeg besøkte nabovingården deres i Provence, hvor jeg oppdaget at jeg også hadde Angelina Jolie-sjampoen. Den lukta jævlig godt, men dessverre var ikke hun der. Det var kanskje like greit siden jeg var på bryllupsreise med min nåværende kone, sier Jørn Hoel til iTromsø.

– Er nok vanskelig

Han forteller at dersom han ikke var gift, hadde det nok likevel vært vanskelig å få henne til Tromsø, og å få henne til å heie på TIL.

– Men Mydland-pølsa hadde hun nok likt, sier Hoel, som også skyver all spøk til side og forteller at han ikke unner eks-kjendisparet presset som følger med deres status.

– Sånn er det i den bransjen. Det er et hardt liv, og vi i lille Norge kan ikke begynne å forestille oss hvordan det er for dem, og ikke minst barna, sier Hoel.

– Hun har kanskje sjanse på meg

Men Jørn Hoel er ikke den eneste som har tro på oppmerksomhet fra de nysingle.

– Jeg er dessverre opptatt, men hun hadde kanskje hatt sjanse på meg om det ikke var for det. Derimot tror jeg at jeg sliter med å ha sjans på han Brad, sier Henrik Sandnes, som er vokalist i Senjahopen.

Han forteller at slike kjendisnyheter ikke er hans favorittsaker på nett, men at han litt ufrivillig klikker seg inn på slike saker likevel.

– Jeg hadde riktignok ikke fått med meg denne.

Regner med henne på Instagram

En som tidligere har vært ute på «flørteren» med kjendiser er pop-fenomenet Bendik Kajander, som fikk oppmerksomheten til Astrid S. Nå regner artisten med at han får en ny følger i sosiale medier.

– Jeg tror det bare er et spørsmål om tid før det dukker opp en ny følger på Instagram, sier Kajander lurt.

Han støtter Hoels påstand om at superkjendislivet kan være intens til tider.

– Det er veldig mye oppmerksomhet som skal forvaltes. Det er kanskje fort å tenke at gresset er grønnere på andre siden, sier artisten, som for tiden er aktuell med ny musikk, og liveopptreden på God Morgen Norge onsdag morgen.