Flere av de lokale kjørerne sikret seg en første plass i løpet av helga. Blant annet Kristoffer Holm som kjørte seg til hele tre første plasser, til tross for at han har slitt med smerter i en muskel mot ryggen etter han kjørte i Sverige for noen uker siden. Holm mener kloke valg var en av grunnene til at han kunne feire etter helga.

- Jeg slet veldig med å kjøre, men gjorde noen kloke valg og hadde god rytme, forteller Holm.

Han er også veldig fornøyd med sin egen innsats og at han har fått vis sponsorene hva de har støttet i år.

Holm skryter også av klubbkameraten Daniel Kaasen som havnet på andreplass bak ham selv i pro stock og pro open finalen.

- Kaasen kjørte godt i dag, jeg måtte kjøre veldig taktisk for å ta ham. Og da jeg merket at han slakket ned de to siste rundene var det bare å komme seg forbi, forteller Holm.

Kaasen selv forteller om en senter demper som knakk i midten av løpet noe som førte til at han måtte kjøre litt roligere.

- Det var litt trasig, men det var fint å kjøre i dag. Litt hard bane, og den ble noe oppkjørt og litt stampete, så det har vært utfordrende. Men de som har laget banen har gjort en god jobb.

Også Ådne Nørgård sikret seg mer enn en første plass i løpet av helga da han vant klassen for ungdom 12-14 år både lørdag og søndag.