SLIK SKAL DE FYLLE KULTURHUSENE MED SMÅ OG STORE:

– Det hjelper ikke å bli sur. Det kan faktisk hjelpe å bli sint

– Livet er av og til vanskelig. Men det hjelper ikke å bli sur. Det kan faktisk hjelpe å bli sint. Da gjelder det å være sint, uten å være slem med noen. Når man klarer det, kan man få det godt igjen, etterpå. Det sier musiker Runa Bergsmo.

Onsdag kommer Runa Bergmo og Det Store Mamelukkorkesteret til Storslett for å holde familiekonsert, før de reiser videre for å holde konsert i Burfjord på torsdag. På hvert konsertsted har de med seg lokale barnekor på scenen.  Foto: Trym Ivar Bergsmo

pluss

Snart kommer nemlig musiker Runa Bergmo og Det Store Mamelukkorkesteret til Nord-Troms for å holde familiekonsert. Men det gjør de ikke alene - de skal nemlig ha med seg Stjernekoret på Halti kulturscene førstkommende onsdag, og torsdag reiser de til Burfjord for å holde konsert sammen med Barnekoret i Kulturskolen.