Revysjef Hege Storsteinnes er strålende fornøyd både med prestasjonene på scenen på Tindevangen og mottakelsen fra et sultefôret publikum.

– Hele revygjengen synes det er kjempeartig å være tilbake. Jeg synes premieren fungerte veldig bra, uttalte Storsteinnes fredag kveld.

– Vi spilte lørdag for fullt hus og med stormendre jubel i salen. Vi har to kvelder på rad flirt mye sammen, var hennes oppsummering lørdag.

Drivkraften

For Hege Storsteinnes er drivkraften for å bruke mye tid og krefter på hobbyen, er at revy er morsomt.

Et begeistret publikum var med fra debutanten Simon Skjemstad Larsen entret scenen i sin første av flere nummer som ordfører Dan-Håvard Johnsen.

”Jegertvillingene” Rita Ribe og Synnøve Simonsen var populære gjester. Kombinasjonen av bannskap, tobakk og skyting traff blink.

Også Roger Bræck og Merethe Forfang i ”Arctic Race” høstet fortjent applaus.

Deretter gikk det slag i slag med blant andre Aurora Spirit, kommunereformen rundt Lyngenfjorden og Ola Giæver jr i ”FlyRiking”.

Delte ut roser

Et av forestillingens absolutte høydepunkt var andakten til Kjetil Johansen som sokneprest. Han serverte poengene i rask rekkefølge.

Ordfører Johnsen inntok scenen helt mot slutten for å takke for underholdningen og dele ut roser til aktørene på og bak scenen.

– Revyen var snill mot meg, mener Dan-Håvard Johnsen.