Tok et tak for felleshagen Eden

Forrige onsdag ble det plantet urter og grønnsaker i felleshagen Eden.

DRIVHUS: (f.v) Hussein Baban snekret drivhus sammen med daglig leder Gunter Scholz i Snekkerbua Manndalen. Lengst til høyre står Reidar Breivik, som også har engasjert seg i hage-prosjektet.. – Jeg har bygget flere drivhus tidligere. Dette er et gjenvinningsprosjekt, og det er et veldig fint terreng her. Kanskje man også kan få skole og barnehage med på dette, sier Scholz. ALLE FOTO: SIRI BERGSET ELVESTAD 

pluss

Planene for felleshagen Eden i Olderdalen ble startet av Kulturskolen og asylmottaket i Olderdalen. Med seg på laget hadde de Tom Lien v/Lien økologiske urtegård, Gunter Scholz v/Snekkerbua i Manndalen, Kultursenteret, Kåfjord kommune, HATS, Manndalen Bygg, Snekkerbua, Mekonomen, lokalbefolkninga og frivillige.