Det er kommunestyremøte i Kvænangen onsdag. På sakslista står ny flerbrukshall ved Kvænangen Barne -og ungdomsskole oppført.

Forslaget fra administrasjonssjefen er at kommunen vedtar bygging av hallen, i henhold til prosjekteringsgrunnlaget og tilbudet som allerede foreligger. Det forutsetter at byggearbeidet gjøres sammen med byggingen av ny skole i Burfjord og at flerbrukshallen kan bygges med alternativ bæresystem i stål framfor massivt tre.

Her finner du en oversikt over møteinnkallinger og protokoller til kommunestyret.

Kan medføre andre kutt

Kostnadsrammen på prosjektet er ifølge saksdokumenter til kommunestyret, beregnet til 38 millioner kroner uten moms. Økte kostnader knyttet til drift og vedlikehold av hallen er beregnet til rundt 70.000 kroner i året.

- Ut i fra dagens budsjettsituasjon vil dette kunne medføre kutt på andre områder, om ikke budsjettet kan styrkes, heter det i saksfremlegget.

Byggekomité

Det skal også opprettes en byggekomité for skole og en eventuell flerbrukshall. Disse er i forslaget Jan Inge Karlsen, etatsleder NUT, Valter Olsen, rektor ved Kvænangen barne -og ungdomsskole, Eirik Losnegaard Mevik, ordfører, Arne Rødberg, hovedverneombud samt en tillitsvalgt fra Fagforbundet eller Utdanningsforbundet.

Den nye flerbrukshallen er tenkt å ligge i tilknytning til eksisterende svømmehall, på nordsiden av skolen.