- Det er for tidlig å si noe om hva som forårsaket brannen, men den er under etterforskning og etterforskes på vanlig måte, sier Nina Farag ved Nordreisa lensmannskontor.

Det er uvisst hvor lang tid det vil ta før man får svar, da det også avhenger av værforhold.

- Det er fortsatt for varmt der, i tillegg til at det er frost i bakken, så det tar tid å gjøre de undersøelsene man må gjøre, sier Farag.

Flere skader

31 personer ble evakuert fra leiligheter i nabobygget da brannen oppsto, og søndag formiddag kunne de første returnere til hjemmene sine. Farag har ikke oversikt over om alle har fått komme hjem mandag.

Hun sier flere har tatt kontakt med politiet angående skader på hjemmene sine.

- Beboerne som leier i leilighetsbygget har fått beskjed om å ta kontakt med huseier, mens de som eier selv har blitt bedt om å ta kontakt med eget forsikringsselskap.

Ønsker tips

Politiet er fortsatt ute etter tips og meldinger fra folk som kan vite noe om brannen som startet rundt klokken 4 natt til søndag.

- Det er bare å ta kontakt, det er ingenting som er overflødig, sier Farag.

Politiet ønsker tips fra de som kan vite noe om sentrumsbrannen på Storslett søndag. - Det er bare å ta kontakt, det er ingenting som er overflødig, sier Nina Farag ved Nordreisa lensmannskontor. Foto: JOHANNE P. ELVESTAD / ARKIVFOTO