Norges mest populære kommunelege?

De skulle spleise på et par lester i bursdagsgave. Det endte i et reisegavekort på 20.000 kroner

Tirsdag ble kommunelegen i Kåfjord, Arthur Kjelstrup-Olsen, 70 år. Det lot ikke kåfjordværingene gå hus forbi.

70 år : Kommunelege Arthur Kjelstrup-Olsen har fått et reisegavekort på 20.000 kroner og andre gaver i 70-årsgave fra Kåfjordværingene. Det hele startet med at Eva Torill Skogstad ville kjøpe han et par lester fra husfliden, men det ble ikke helt som hun hadde trodd. FOTO: PRIVAT 

pluss

Eva Torill Skogstad oppdaget ved en tilfeldighet forrige lørdag at kommunelege Arthur Kjelstrup-Olsen fylte 70 år 30. januar. Skogstad tenkte det var synd at hun ikke hadde tenkt på det tidligere, for da kunne hun bedt moren sin om å strikke et par lester til legen, men nå var jo det for seint.