1. februar går den midlertidige brøyteavtalen mellom Skjervøy kommune og Skjervøy park og anleggsservice (SPA) ut. Nå har kommunen varslet SPA om at fra den datoen har kommunen inngått avtale med Hofsøy mekaniske om å brøyte på Skjervøy tettsted.

I brevs form informerer teknisk sjef Kjell Ove Lehne om at kommunen har forespurt Hofsøy om de kan ta brøytingen på tettstedet og det har Hofsøy takket ja til.

- Ja, det har jeg. Jeg venter på litt utstyr ennå, som er satt i bestilling, men jeg begynner jobben torsdag, sier daglig leder Nils Arne Hofsøy.

- Føler du deg klar til å overta brøyteansvaret på Skjervøy?

- Ja, jeg gjør det. Det er klart at SPA har gjort en god jobb de siste årene, men jeg mener vi skal klare å oppfylle kravene i kontrakten, sier Hofsøy.

Kommunen takker samtidig SPA for velviljen bedriften har vist når det gjelder den midlertidige brøytingen på Skjervøy. Den opprinnelige kontrakten SPA hadde for brøyting gikk ut 15. november og siden har man gått på midlertidig kontrakt mens man ventet på en avklaring på den betente brøytesaken.

- Han har fått tilbud og det har han akseptert, sier Abeler.

STARTER OPP: Nils Arne Hofsøy i Hofsøy mekaniske AS tar over brøytingen på Skjervøy fra torsdag av. Foto: Torbjørn O. Karlsen