Disse skal dømme fotballkamper i 3. og 4. divisjon

Dommerkomiteen i Troms Fotballkrets har tatt ut følgende dommere til kamper i 3. divisjon (Norsk Tipping-ligaen)

Hallgeir Bertelsen. 

pluss

3. divisjon: Kristian Kristiansen, Bakkeby, Karoline Jensen, Furuflaten, Egil Bertheussen, Sørreisa, Vegar Ballovarre, Skjervøy, Sander Badar, Skarp, Jonny Andreassen, Stakkevollan, Ragnar Dahl, Kvaløya, Kevin Hjelmseth, Sørreisa og Geir Oskar Isaksen, Burfjord.

4. divisjon: Helene Johansen, Senja, Tor Andre Einebakken Nilsen, Furuflaten, John Magnus Nergård, Krokelvdalen, Skule Ystad Skjei, Blåmann, Johannes Andresen, Kvaløya, Andre Resvoll, Vårsol, Niklas Løvheim, Bardufoss, Tom Erik Johannessen, Stakkevollan, Stig Are Sørensen, Ulfstind, Hallgeir Bertelsen, Bakkeby, Ole Martin Loe, Stakkevollan, Håkon Henriksen, Arnøy, Jarle Evertsen, Senja og Torbjørn Breivik, Skarp.