Hensikten er å vise fram talentene som bor i regionen, men som ikke er kjente. Alle som ønsker å framføre musikk, teater og lignende, kan bli med på felleskonserten.

– I 2016 arrangerte vi og noen samarbeidspartnere noe vi kalte for Vårmønstring, og nå har vi tatt opp tråden! Vi vet det er mange talenter i Nord-Troms, og vi ønsker å gi de mulighet til å vise fram sitt arbeid i et nyoppusset Skjervøy kulturhus, sier Line Ivara Nilsen Eliassen i Skjervøykoret.

Skjervøy kulturhus er under oppussing og holder stengt til og med første uka i mars.

Spiller gitar og synger i dusjen

Skjervøykoret har nå sendt invitasjoner til folk i hele regionen.

– Vi er veldig opptatt av å få fram barn og unge som er i kommunene. Mange sitter hjemme med sitt talent og er ikke med i kulturskole, imens voksne sitter hjemme og spiller på gitar og synger i dusjen. Jeg vet vi har mange talenter som har lyst å vise fram hva de kan, sier hun.

Øver hver for seg

Konserten skal være i Skjervøy kulturhus og deltakerne må øve hver for seg på forhånd. Men det blir en felles generalprøve når konsertdatoen nærmer seg.

– På generalprøven vil vi sy det sammen til et storslagent show. Hvis noen trenger noe ekstrautstyr, så ordner vi selvfølgelig det!

Publikum vil få servering under showet.

– Publikum kan kose seg med kaffe og kaker i tillegg til å høre på musikk og kanskje se noen teaterinnslag, sier Eliassen.