Skal bidra til sunnere kosthold og tannhelse for ungdom i Kåfjord

Kåfjord gjennomfører flere tiltak for at ungdommene skal få et sunnere kosthold og bli mer bevisst på egen tannhelse.

TILTAK MOT SØTSAKER: Gerd Steinnes Nilsen har jobbet som kulturkonsulent i Kåfjord kommune siden 1990, men nå har hun nylig pensjonert seg. Hun synes det var viktig å birdra til et sunnere tilbud i ungdomsklubbene før hun sluttet. Prosjektet har hun hatt i samarbeid med tannpleier Iris Monsen og helsesøster Mikaela Reinikainen. FOTO: SIRI BERGSET ELVESTAD 

pluss

Gerd Steinnes Nilsen har nå pensjonert seg etter å ha vært kulturkonsulent i Kåfjord kommune siden 1990. Men før Steinnes Nilsen takket for seg, har hun, helsesøster Mikaela Reinikainen og tannpleier Iris Monsen samarbeidet om et prosjekt for sunnere kosthold og bedre tannhelse for ungdom i Kåfjord.