Formsterke Tromsø står onsdag kveld på motsatt banehalvdel i NM-cupen.

– Nå handler det først om å restaurere seg etter Finnsnes-kampen Det går gjerne 5-6 år mellom hver gang Skjervøy møter motstander fra Eliteserien. Guttene må nyte opplevelsen. Jeg har gode erfaringer ved å være underdog, sier 28-åringen.

Ei spennende uke avsluttes lørdag hjemme mot Senja. Begge lag ble uten poeng i første serierunde.

– Jeg tenker mer på Senja enn Tromsø. Jeg ser for meg litt av det samme kampbildet som mot Finnsnes, men jeg håper og tror vi klarer å spille mer på hjemmebane.

Brutal start

Torneus fikk brutal start mot Finnsnes med å havne to mål under etter ti minutter.

– Oppgjøret ble avgjort ved at vi ikke var med fra avspark, noe som har vært er mønster i flere kamper. Jeg har ikke noen sikker forklaring på hvorfor det skjer. Kanskje er guttene ikke mentalt til stede.

Hun er tilfreds med at de blå/hvite viste styrke ved å jobbe seg inn i matchen etter den svake starten.

– Reduseringen til 2-1 kom på et ekstremt gunstig tidspunkt. Vi turte etterpå å spille mer ball og slo ikke langt. Vi skapte for lite.

Irriterende

Med 3-1 målet var poengene fordelt?

– Vi hadde mye utur på det målet. For meg er ikke det mest irriterende at vi tapte. Hadde Finnsnes vært ekstremt mye bedre enn Skjervøy, ville det vært enklere å takle nederlaget. De var ikke mye bedre, men straffet oss hardt, forteller Eline Torneus.

Steffen Dreyer er tilbake mot TIL, men har karantene mot Senja. Brage Fjellheim Wiik soner mot TIL, men er tilgjengelig mot Senja. Begge fikk to kampers karantene.