I samarbeid med Folkebladet og Nordlys viser vi SIK mot Senja fra Skjervøy direkte. Avspark er klokken 15.00 lørdag.

Dersom du ikke fikk med deg kampen mot Finnsnes sist lørdag er det mulig å se den i opptak her.

Skjervøy går opp i ledelsen etter 35 minutter. Erlende Pedersen scorer for hjemmelaget.

Til pause er stillingen 1-0 til Skjervøy. Ingen endringer på lagene når kampen settes i gang etter pause.

Reidar Waage blir byttet ut få minutter inn i andre omgang. Inn kommer Anders Nilsen. Like etter, i det 50. minuttet av kampen, øker Markus Løkke Granaas ledelsen til 2-0 for SIK.

72' Sondre Laukssand reduserer for Senja og stillingen er 2-1 til SIK.

84' Christer Johnsgård scorer på retur for Senja. Stillingen er 2-2.

85' Erlend Lian sørger for at Senja går opp i ledelsen. Senja har gått fra å ligge under med to mål til å lede kampen på Lerøy Stadion, og stillingen er 2-3 til Senja.

Kampen ender 2-3 til Senja.