Programmet for de 54. Festspillene i Nord-Norge er presentert. I år vender festspillprogrammet seg mot enkeltmennesket i nord. I en pressemelding fra Festspillene i Nord-Norge blir det opplyst at utestedet Karma også i år skal være arena for ny musikk. Og her er det bandet Resirkulert som er på scenen.

- Først ut er Resirkulert fra Troms, som med sin energiske og samspilte poprock får åpne Festspillene på Karma.

- Kunsten er popcorn for hjernen

Under Festspillene vil publikum få mulighet til å delta på bredt spekter av debatter, workshops, samtaler og seminar der publikum inviteres til å delta. Åpningsforestillingen, AquaSonic, en spektakulær undervannskonsert,  tre store musikalske bestillingsverk og  danseforestillingen Sound of Silence er bare en liten del av hva som er satt opp på programmet.

- Kunsten er popcorn for hjernen, og i sine fineste øyeblikk skaper den nye perspektiv og lar oss se det som ellers er skjult. Den presser oss til å lytte til de vi er uenig med og møte vår egen tvil. Kunsten gjør oss skarp og raus, og den får oss til å snakke sammen, sier festspilldirektøren  Maria Utsi i en pressemelding.

I år skal Resirkulert opptre på flere store arrangement. Igjen er de booket til Riddu Riddu-festivalen hvor bandet lover urpremierer på flere låter.