3. divisjon: Skjervøy-Skarp 3-3.

Øyvind Garfjell (27) jublet for drømmescoring på frispark fra like utenfor hjørnet av 16-meteren.

Han håpet i det lengste at 3-2 målet skulle bli avgjørende. Skarp «stjal» med seg det ene poenget med utligning tre minutter på overtid.

– Vi har hatt noen dårlige minner fra sluttminuttene, så jeg var ikke helt trygg på at ledelsen ville holde helt inn, sier lyngssværingen.

– Beskriv scoringen?

– Jeg ønsket å forlenge min gode statistikk med mål på frispark mot Skarp. Jeg forstod at eneste mulighet var å sette ballen i korthjørnet. Jeg fikk perfekt treff og ballen gikk slik jeg ønsket.

Bittert

Garfjell gleder seg over fulltrefferen, men gikk av banen med blandende følelser.

– Bittert at ledelsen ikke stod seg helt inn. Vi må bli mer kyniske mot slutten når vi leder. Vi feilet også i forrige hjemmekamp mot Senja. Skarp fikk seg med et poeng etter to gode prestasjoner.

– Ett poeng er bedre enn ingen?

– Med tap ville det blitt blytungt.

Skjervøy møter torsdag Stålkameratene i Mo i Rana. Deretter venter bortekamp 19. mai mot Harstad.

– Jeg vet ikke så mye om lagene, men dert blir sikkert to tøffe kamper. Vi skal først gjøre en skikkelig jobb mot Stålkam, sier Øyvind Garfjell.

Han har slitt med influensa og måtte for en sjelden gang starte på benken.

Snudde kampen

Eirik Strand Bakke sendte Skarp i føringen - litt mot spillets gang. Han skjøt fra 11-12 meter via en Skjervøy-spiller i nettet.

Skjervøy snudde matchen. Først med Erlend Pedersen på frispark fra 21 meter. Deretter med Reidar Waage på straffespark etter at Pedersen ble felt.

Skjervøy ledet fortjent etter de første 45 minuttene.

Etter pause ble det mye kriging av begge lag. Skjervøy kunne med litt marginer øket til 3-1. I stedet utlignet Julian Kristiansen Aloyseous på frispark fra 17 meter. Dommeren mente keeper Jørgen Vik i forkant brukte handa like utenfor feltet.

Øyvind Garfjell slo tilbake før Sondre Bergstedt Flaat fastsatte til 3-3 med skudd i nettaket.

Ørjan Skallebø headet fem minutter på overtid like over tverrliggeren fra god posisjon. Dommeren la til åtte minutter.