3. divisjon: Stålkameratene-Skjervøy 0-3.

To flotte og svært viktige scoringer av Ørjan Skallebø la grunnlaget for Skjervøys første seier.

Steffen Dreyer fastsatte til 0-3 på overtid på straffespark etter at han selv ble lagt ned.

I femte serierunde ble det endelig tre poeng.

Tre mann ute

Skjervøy måtte klar seg uten tre mann som normalt ville ha startet.  Håvard Svendsen, Magnus Løkke Granaas og Reidar Waage var ikke med til Mo.

Magnus Børsheim Kalstad ble spilleklar etter overgangen fra Finnsnes, og gikk rett inn på midtbanen. Ranaværingen spilte i fjor for Lyngen/Karnes, og er den sjette på Skjervøy med fortid i L/K.

Det var varmt og flotte forhold på Sagbakken. Spillerne fikk drikkepause midtveis i hver omgang.

Stålkameratene var i første omgang det klart førende laget med tre farlige avslutninger. Fredrik Rise kom til to avslutninger i stolpen. Spesielt den den siste i 43. minutt var gedigen fra tre meters hold.

Steffen Dreyer fikk i første omgang en vanskelig jobb på topp i 4-5-1 formasjonen. Gjestene måtte nøye seg med noen sporadiske halvsjanser.

Headet i stolpen

Stålkam. noterte seg i 48. minutter for en farlig corner. Jørgen Vik avverget mesterlig.

Erlend Pedersen headet fire minutter senere i stolpen fra kort hold på Steffen Dreyers innlegg. Dette var SIKs desidert beste mulighet så langt.

To av Skallebø

Ørjan Skallebø sendte Skjervøy i ledelsen i 62. minutt.  Han traff godt på volley fra over 25 meter. Målgivende fra Øyvind Garfjell.

Skallebø doblet ledelsen ti minutter før slutt.  Han ekspederte ballen fra Steffen Dreyer i nettet fra 6-7 meter.

Jørgen Vik reddet Stålkams straffespark i 84. minutt. Med det ble ikke innspurten fullt så nervepirrende.

Steffen Dreyer ble på overtid lagt ned i feltet. Spissen fastsatte selv sikkert til 0-3.