4. divisjon: Lyngen/Karnes-Tromsdalen 2 3-2.

Lyngen/Karnes slo sterkt tilbake etter tre poengløse kamper. Laget var slett ikke favoritter mandag mot Tromsdalen 2, men kunne til slutt juble for seier over et av de beste lagene i avdelinga.

L/K ledet 3-0 etter klart årsbeste i første omgang. Det røynet hardt på etter sidebytte, og oppgaven ble vanskeligere etter at spillende trener Ole Talberg ble utvist med to gule kort et kvarter før slutt.

Tabellen kan du se her.

Giftige dødballer

L/K var i første omgang effektive og forsvarte seg på beste måte.

1-0 (25. min.): Stig Roar Hansen Rognli banket et frispark fra 25 meter ned i keeperens høyre hjørne.

2-0 (36. min.): Ole Talberg fra kort hold etter innkast.

3-0 (41. min.): Markus Karlsen Skogheim skjøt i nettaket etter frispark.

L/K var giftige på dødballer.

Snudde kampen

TUIL 2 reduserte ved Birk Berg Johansen i 59. minutt. Derfra og inn ble det en forsvarskamp for L/K. Guttene la for dagen høy arbeidsmoral og ville selge seg dyrest mulig.

Ole Talberg ble utvist i 74. minutt med to gule kort etter å ha kjeftet på dommeren.

Magnus Mikkelsen fastsatte til 3-2 med to minutter igjen å spille.