Her setter lagkaptein Magnus Leonhardsen et straffespark over tverrliggeren i 95. minutt. Forsøket på utligning til 4-4 endte på verst tenkelig måte.

Torsdagens oppgjør inneholdt det aller meste; tre straffespark, utvisning, seiersmål på overtid og påfølgende straffebom. Det eneste publikum savnet var poeng til Lyngstuva.

– Mitt verste nederlag i karrieren, sukker spillende trener Sander Sigvaldsen.

Ledet tre ganger

Han behøvde lang tid i garderoben for å komme seg til hektene.

– Jeg er svært skuffet over hvordan vi tapte. Vi ledet både 1-0, 2-1 og 3-2. Vi fikk enkle mål imot, noe som begynner å kjennetegne laget.

Sigvaldsen er stolt over innsatsen guttene la for dagen. Lyngstuva var en mann mindre i 35 minutter samt seks minutter i tillegg.

Lyngstuva har tre ettmålstap og en uavgjort på de fire siste seriekampene. Tabelljumboen har fullstendig manglet marginene på sin side.

Hamna har rodd i land tre strake triumfer.

Kampfakta

6. divisjon avdeling 2:

Lyngstuva-Hamna 3-4 (2-2)

Mål: 1-0 Benjamin Nyrum Johansen (12). 1-1 Erling Mikalsen (36). 2-1 Rolf Harald Robertsen (41). 2-2 Brage Skogen, straffe (45+3). 3-2 Sander Sigvaldsen (51). 3-3 Skogen, straffe (55). 3-4 Bendik Fredriksen (90+3).

Dommer: John Magnus Nergård, Bøfjord.

Rødt kort: Johan Eriksen (55), LSK.