4. divisjon: Nordreisa - Bardufoss 2-4

– Jeg er kjempeskuffet over at vi ikke klarer å vinne, sier trener Nils Trygve Johansen.

Lørdag ettermiddag møtte Nordreisa BOIF på hjemmebane. Det ble tungt for hjemmelaget å komme ovenpå da de i første omgang slapp inn tre mål, uten selv å lykkes med noen scoringer.

– Det preger kampen. Vi må flytte laget mer og mer opp. Vi spilte en godkjent andre omgang, men det hjelper lite når det ender 2-4.

Best andre omgang

Omtrent 15 minutter ut i andre omgang tenner Vegard Flatvoll et lite håp ved å sette dagens første mål for NIL, og reduserer til 1-3. Men bare minutter etter øker BOIF til 1-4.

Peder Kaasen reduserer til 2-4. Nordreisa hadde langt flere målsjanser enn det resultat viser til.

– Hadde vi fått 2-3 først tror jeg det fort kunne blitt 3-3. Vi skaper mange og gode sjanser, og det er kjempepositivt at vi skaper de sjansene, men vi greier ikke omsette de til mål.

Fornøyd med nye spillere

De tidligere SIK-spillerne Øyvind Nilsen og Anders Nilsen debuterte for Nordreisa under lørdagens kamp, og begge spilte hele kampen.

Skjervøy-duo klar for Nordreisa

– Vi er veldig fornøyd med de nye spillerne. Det er litt lenge siden de har spilt kamper, men jeg har veldig stor tro på at dette kommer til å bli bra!

Etter seks spilte kamper står Nordreisa står så langt med to uavgjort og fire tap.

– Det er tydelig at vi må sloss for vår første seier, sier Johansen.

Vegard Flatvoll (venstre) satte Nordreisas første mål mot BOIF. Foto: Johanne P. Elvestad
Anders Nilsen spilte sin første kamp for NIL. Øyvind Nilsen debuterte også for Nordreisa lørdag. Foto: Johanne P. Elvestad