4. divisjon: Finnsnes 2-Nordreisa 2-1

Nordreisa er havnet helt nederst på tabellen etter lørdagens runde. Nå venter Nordkjosbotn hjemme, Stakkevollan borte og Lyngen/Karnes hjemme før vårsesongen avsluttes mot Tromsø 2 på Alfheim.

– Veldig greit hvis vi starter med å slå Nordkjosbotn. For å plukke poeng må vi jobbe videre. Jeg har god tro på at snart løsner, sier trener Nils-Trygve Johansen.

Liten selvtillit

Han vedgår at sju kamper uten seier tærer på troen på egne ferdigheter.

-Selvtillit foran mål er vår største utfordring. Stemningen i gruppa er likevel bra. Vi har mange spillere på trening og hard kamp om spilletid.

Oppgjøret mot Finnsnes 2 bekreftet at Nordreisa er i framgang på bortebane. Så langt viser statistikken fem strake nederlag.

Andrea Pedersen fra Skjervøy debuterte for Nordreisa ved å bli byttet inn i pausen,

Tvilsomt straffespark

Anders Nilsen fant nettmaskene i sin andre opptreden for Nordreisa. Øyvind Nilsen slo et frispark inn i feltet, hvor Anders med halvveis brassespark scoret fra 6-7 meter.

Finnsnes 2 utlignet like før pause på andreball og avslutning i vinkelen fra 17-18 meter.

Avgjørelsen falt på tvilsomt straffespark.

-FIL 2-spilleren ramlet. Ingen skjønte hvorfor dommeren pekte på 11-meteren i den situasjonen. Begge deres mål kom på ugunstige tidspunkt.

Hva skjedde på stillingen 2-1?

– Vi kom til 4-5 store sjanser og burde scoret, men det ville seg ikke, rapporter Nils-Trygve Johansen.