Prestisjetung pris til Aurora Spirit

Aurora Spirit Distillery AS i Lyngen har vunnet hovedprisen «Double Gold» i konkurransen «San Francisco World Spirits Competition».

DOUBLE GOLD: Aurora Spirit har vunnet nok en internasjonal pris. I konkurransen «San Francisco World Spirits Competition» vant de hovedprisen "Double Gold". På bildet er Gjermund Stensrud og hans team. Bakerst til venstre er daglig leder Tor Petter Christensen.  Foto: David Gonzales

pluss

Den verdenskjente konkurransen i San Francisco er ansett som en av de mest respekterte i bransjen. I konkurranse med over 2000 gin og destillerier fra hele verden vant Aurora Spirit Distillery «Double Gold» med sitt merke Bivrost Gin. Det opplyser Aurora Spirit i en pressemelding. Dette er den tredje internasjonale prisen de har vunnet på kort tid.