Malin Elise Rasmussen Hansen følger kommende sesong opplegget til Mallorca Toppfotball. Den ambisiøse fotballjenta fra Nordreisa blir fra 1. september en del av fotballsatsingen på Mallorca.

-Jeg skal delta på et akademi på Mallorca og i utgangspunktet skal jeg være en del av laget deres i nest øverste divisjon i Spania. Jeg har fått en skoleplass, noe som er langt unna en profesjonell fotballkontrakt, forteller Rasmussen Hansen.19-åringen har tidligere spilte for Nordreisa og Alta IF og inneværende sesong for Furuflaten i 2. divisjon. Malin er en spiss/kantspiller.

Det personlige utviklingsmålet for inneværende sesong er å sette flere sjanser og scoreflere mål, skriver Mallorca Toppfotball i ei pressemelding.

Tar nye steg

Malin ønsker å ta nye steg som fotballspiller via Mallorca Toppfotball. Hun ser frem til å bli en del av ei spillegruppe på høyt nivå med både norske og spanske jenter.Hun ser også frem til profftilværelsen og den unike muligheten til å konsentrere seg 100 prosent om å bli en bedre fotballspiller. Hun ser frem til å utvikle seg i et nytt land, ny kultur og oppleve en annen spillestil i Spania.

Malin Rasmussen Hansens hovedmålsetting er å bli best mulig, og på den måten stabilisere seg på nasjonalt nivå i Norge, avslutter Mallorca Toppfotball i pressemeldinga.