De fleste har kanskje sett at Gyda-skiltet på Storslett er blitt byttet ut med et MIX-skilt. Dette er fordi butikken på Storslett har byttet kjede. Men innehaver Ørjan Gabrielsen (23), satser også større enn som så.

Nå er han straks klar for å åpne en ny MIX-kiosk i Alta sentrum. Dette melder avisa Nordlys. Gabrielsen planlegger å ha åpent til klokken 04.00 i helgene.

– Det er ikke så vanlig for MIX-kiosker. Men Narvesen-kiosken som har vært der før har hatt åpen til 04.00 så vi tenkte vi skulle prøve det, sier han til avisen.

Gabrielsen ønsker å nå folk som er ute på byen som ønsker å kjøpe seg mat. Han har ansatt seks personer, og har utvalget på menyen klart. Det innebærer blant annet en satsing på milkshake, softis og hamburgere. Kiosken skal etter planen åpne i begynnelsen av juli.

23-åringen fra Nordreisa tok i 2017 over som daglig leder i morens kiosk på Storslett. Han er vokst opp i bransjen han betegner som både sosial og spennende. Allerede da han var 13 år begynte han å ta ut lønn.