Det økonomiske resultatet etter årets Skarvenfestival er ikke klart, men Jørn Cato Angell i festivalledelsen er klar på at det ble en suksess.

– Vi hadde ett sted mellom 1500 og 2000 inne i idrettshallen på fredag og rundt 1500 på lørdag. Og tross at vi i hui og hast måtte flytte inn, så gikk det svært smertefritt, det hele.

Kan flytte til Nordreisa

Ei alledeles uggen værmelding gjorde at Skarvenfestivalen droppet konserter og fest i telt, og heller leide idrettshallen av kommunen.

– Dersom vi går løs på dette neste år, skal plan B være klar litt før. Det ble litt stress, dette. Men til at vi er så utrolig få i staben så gikk det greit. Vi kom i mål, og vel så det. Likevel er det ute vi helst vil være.

Angell er klar på at festivalen trenger mer plass om den skal få utvikle seg.

– Vi hadde 220 camingvogner og bobiler, og 64 telt. Og da var kapasiteten helt sprengt. Om vi skal klare å vokse, må vi ha mer plass, men da må vi få med oss blant andre Skjervøy Idrettsklubb. Vi trenger mer areal, rett og slett.

Angell er klar på at Skarvenfestivalen ikke må være på Skjervøy.

– Det er jo her vi vil være, men om vi får mer plass for eksempel i Nordreisa så kan det være aktuelt å flytte den dit.

LOKALE HELTER: Skjervøybandet Kenneth & Haikerne hadde gleden av å varme opp for D.D.E.. F.v.: Kristoffer Karlsen, Thomas S. Skog, Kenneth Johansen og Eirik Danielsen.

Sprengt kapasitet

Han mener det kunne vært enda flere på årets festival om de hadde hatt kapasitet.

– Campen var sprengt for en måned siden. alt da måtte vi si nei til de som ville komme med bobil eller campingvogner. Dette kan bli enda større, mener han, som samtidig takker alle sine frivillige.

– Vi har ikke så veldig mange frivillige, men de vi har står virkelig på!