Helgen startet noe hustrig med POLARIS rekrutteringscup i LC og LB, her var det fulle klasser og masse god ridning! Vinneren i cupen ble Linda Danielsen og Hastells Leah Star fra Alta rideklubb. Ekvipasjen fikk hele 70% i første avdeling og 67,3% i andre avdeling. I rekruttcupen, som var sponset av Motorsenteret as, var det flere unge lovende ryttere som red flotte programmer til godt over godkjent. Blant annet Andrea B. Nilsen (Ryttersportsklubben NOR) og Sofie Olsen (Nordreisa rideklubb), begge 12 år, red til tett under 60%. Det lover godt for videre rekruttering i sporten!

Lørdag og søndag gikk 1. og 2. avdeling i YMBER-dressurcup og ACCOUNTOR-dressurcup.

Avgjøres i august

I Ymbercupen, som går i LC og LB, ligger hjemmehåpet Stine Davidsen og Tamper Tiesto godt an sammenlagt etter å ha ridd jevnt hele helgen. De vant lørdagens LC-klasse og fikk 3.plass i LB-klassen under lørdagens konkurranse.  Tromsøekvipasjen Sanna Bergli og Allan leder foreløpig Ymbercupen sammenlagt, andre og tredjeplassen er foreløpig kapret av henholdsvis Stine Davidsen (Ryttersportsklubben NOR) og Ingrid Klokkerhaug/Carlin (Målselv- og Bardu hestesportsklubb). Tredje avdeling og finalen i Ymbercupen avgjøres i august under Landsbydressuren.

Strålende innsats

I Accountorcupen, hvor LA-,MC- og MB-klassene teller, ligger foreløpig tre ryttere fra Ryttersportsklubben NOR på topp sammenlagt. Irene Olaussen Haug og Pierot gjorde en strålende innsats hele helgen. De fikk med seg flere plasseringer, blant annet vant de MC-klassene begge dager. Ekvipasjen leder nå Accountorcupen, fulgt av klubbvenninnene Christine Borch/Lyngsknekten og Karoline Berg Norum/Bellver på andre og tredjeplass. Også her avgjøres det hvem som vinner sammenlagt under Landsbydressuren til høsten.