Ole Talberg gleder seg til å jobbe tett sammen med både keeperen og treneren Jørgen Vik i Lyngen/Karnes.

Overgangen fra Skjervøy ble kjent fredag.

– Vi kjenner hverandre godt fra blant annet tida i Tromsdalen. Jørgen blir en veldig viktig tilvekst i den jobben L/K må gjøre for å berge plassen i 4. divisjon, sier Talberg.

Naturlig å spørre

Han var klar over at Vik hadde sagt ja til i første omgang bare spille vårsesongen for Skjervøy.

– Det var naturlig for L/K å forhøre seg i ferien med Jørgen.

– Hva betyr hans retur til L/K?

– Jørgen er en utrolig bra keeper på dette nivået. Han er veldig dedikert og vil tilføre mye med sin tilstedeværelse og seriøsitet.

Mer attraktiv

Talberg bekrefter at han og Jørgen Vik blir to sidestilte spillende trenere.

– Jeg har et veldig godt forhold til Jørgen. Vi kjenner hverandres filosofi om hvordan fotball bør spilles Med Jørgen tilbake blir L/K mer attraktiv for andre spillere, men først og fremst må dagens spillere gjøre en best mulig jobb for å unngå nedrykk. Jørgen Vik tilbake i L/K er en veldig gledelig nyhet, forteller Ole Talberg.

Best mulig rustet

Leder Sigmund Forfang i fotballgruppa understreker at Jørgen Vik blir veldig sentral når Lyngen/Karnes skal gjøre seg best mulig rustet før og i høstsesongen.

– Jørgen Vik vil komme med viktige bidrag for at L/K skal lykkes med å fornye kontrakten med 4. divisjon. Vi må jobbe målrettet og kjøre gode treninger og samlinger. Både Lyngen- og Tromsø-gruppa må ivaretas på best mulig måte, forteller Sigmund Forfang.

Hjelpetrener Cato Larsen fortsetter med hovedansvaret for L/K 2 i 6. divisjon.