Daniel Norum Danielsen er tilbake i Skjervøy-drakt etter en halv sesong hos divisjonskollega Finnsnes.

– Han har savnet spillerne og personene rundt laget. Daniel er en utrolig hyggelig person, som tilfører gruppa humør og vinnermentalitet. Det blir større konkurranse om plassene. Jeg er veldig glad for å ha Daniel tilbake, sier trener Eline Torneus.

Hun betrakter Daniel som mest aktuell for å spille høyre back eller i midtforsvaret.

Han signerte lørdag papirene, og kan ventelig gjøre comeback kommende søndag mot Lyn på Bislett.

Spilte 77 kamper

Tromsø-gutten er av Norges Fotballforbunds registrert med 77 kamper for Skjervøy etter debuten 3. august 2014 hjemme mot Tromsø 2 i daværende 3. divisjon avdeling 12.

Han står i år med elleve kamper for Finnsnes.

Daniel Norum Danielsen har spilt sine fleste kamper for Skjervøy som offensiv høyre back. Det er en posisjon Krister Skogli bekledde i de siste oppgjørene før ferien.

Vil styrke stallen

Eline Torneus bekrefter at Skjervøy jobber med å styrke stallen, men vil ikke røpe mulige navn.

Skjervøy har Martin A. Brun som eneste keeper etter at Jørgen Vik vendte tilbake til Lyngen/Karnes.

– Vi ønsker å få inn en ekstra målvakt. Jeg forstår og respekterer Jørgens valg, selv om intet hadde vært bedre enn at han stod ut sesongen. Han leverte noen fantastiske kamper. Vi får gjøre det beste ut av situasjonen, forteller Torneus.

Tre nye på trening

Skjervøy hadde lørdag og søndag samling hjemme på øya.  Mathias Kaspersen (Nordreisa), Jørgen Johansen (Tromsø) og Tommy Jakobsen (Indre Kåfjord/Manndalen) fulgte treningene, men det er i hvert fall ikke på kort sikt aktuelt med overgang.

– Guttene hadde lyst til å trene med oss, og vi fikk flere mann på øktene, forklarer Torneus.

Reidar Waage (jobb), Øyvind Garfjell (ferie), Magnus Børsheim Kalstad (hjemme i Mo i Rana) og Tobias Karlsen (ferie) stod over samlingen.

Veldig spent

– Hvordan ser du på høstsesongen?

– Jeg er veldig spent. Vi hadde før ferien gradvis stigning i prestasjonene, med unntak for Grei-kampen. Vi mistet inn for mange mål på overganger og dødballer. Der må vi forbedre oss, sier Eline Torneus.

Markus Løkke Granaas fikk to kampers karantene mot Sortland i siste kamp mør ferien.

Reidar Waage er småskadet, slik at det er usikkert om han rekker oppgjøret mot Lyn i Oslo.

For øvrig er det avklart at Erlend Pedersen skal studere i Alta og Ørjan Skallebø flytter til Tromsø. Brage Fjellheim Wiik vet foreløpig ikke hvor han til høsten skal studere.