Et samboerpar fra Nordreisa er begge under tiltale ved Nord-Troms tingrett, blant annet for gjentatte voldshandlinger mot hverandre.

Ifølge tiltalen skal hendelsene ha startet i november 2017, da kvinnen gikk løs på samboeren med et skrujern, og stakk ham i skulderen. Angrepet førte til en to centimeter lang sårskade.

Brukte telysholder

I starten av 2018 skal kvinnen ha slått og sparket mannen i brystkassen og i ansiktet. Hun skal samme dag ha sparket inn døra til naboleiligheta og slått kvinnen som bodde der.

Et par måneder senere skal kvinnen ha slått samboeren i hodet flere ganger med en telysholder av glass. Dette medførte at mannen fikk kutt både i bakhodet og i pannen, som måtte sys og stripses, heter det i tiltalen.

Slo med kosteskaft

Også mannen er tiltalt for voldshandlinger. I april 2018 brøt han, ifølge tiltalen, samboeren i gulvet og slo henne i kroppen og i hodet med et kosteskaft og en stol.

Det samme skjedde igjen få dager senere. Da skal mannen ha slått henne i overkroppen og i hodet, slik at hun begynte å blø fra et øre. Samme dag skal han ha knust vinduet i ytterdøra til boligen.

Tiltalt for narkotika

Et par uker etterpå har mannen, ifølge tiltalen, kastet samboeren i bakken og slått henne i ansiktet.

Mannen er også tiltalt for bruk av hasj ved minst en anledning i samme periode.

Begge må møte i retten i høst.