Trond Olsen (34) har signert ut neste sesong for Sogndal.

Dette bekrefter Sogndal Fotball onsdag ettermiddag på sin nettside.

– Sogndal er en god klubb i norsk toppfotball med klare ambisjoner om opprykk til Eliteserien. Jeg har hørt mye positivt om klubben og er glad for å være her, forteller Trond Olsen til klubbens nettside.

Prestasjonskultur

Lyngsværingen satser neste sesong å spille i Eliteserien med Sogndal.

– Jeg vil bidra med å heve prestasjonskulturen i gruppa og gleder meg til å ta fatt her, sier Trond Olsen.

Sportslig leder Håvard Flo er glad for å få Trond Olsen til Sogndal.

Viktig signering

– Dette er en viktig signering, som vi har jobbet med ei stund. Trond kommer inn med mye erfaring og er klar til å bidra, sier Håvard Flo.

Trond Olsen debuterer ventelig søndag i lokaloppgjøret mot Florø på Fosshaugane Campus. Sogndal ligger på fjerde plass i OBOS-ligaen.

Han står bokført med 283 kamper for Bodø/Glimt. Den siste var 24. juni mot Sandefjord på Aspmyra.

Nye utfordringer

Trond Olsen skriver på sin Facebook-side:

«Da va sekken ute av katta eller motsatt. Min mye tilværelse som fotballspiller får seg et nytt kapittel fra i dag. Sogndal e neste stoppested og eg glede meg til å ta fatt på nye utfordringer. Vil så gjerne sende en stor takk til alle dere som har støtta meg så langt i karrieren min, og en spesiell stor takk til dere som har gitt meg støtte den siste tiden. Har fått så utrolig mange hyggelige meldinger på sms, Facebook, Instagram osv, sett utrolig stor pris på d. Tusen takk allesammen. Dokker e noen hærlige menneska i BodøByen»