Til helga kan du oppleve ungarsk festkonsert

Magyar Hot Club er et samarbeid mellom trioen Rio de Trokkones og landsdelsmusiker Erika Toth. Denne helga kommer de til Lyngen og Kåfjord.

Pressebilde: Magyar Hot Club er klare for Nord-Troms  Foto: Marius Fiskum

pluss

– Denne gjengen er blant de mest spenstige du noen gang har hørt; dette er et ensemble som kan høste trampeklapp fra første nummer! Opplyser Produsent for landsdelsmusikerne  ved Kultur i Troms, Dominique Guyot, i en pressemelding.

Fredag 9. november spiller Magyar Hot Club på Senter for Nordlige folk og lørdag 10. november kan man oppleve dem i Lenangsøyra på Bygdetun. Magyar Hot Club består av Erika Toth (fiolin), Ola A. Rokkones (sax), Pål Thorstensen (kontrabass), Rune Larsen (akkordeon). De har også fått med seg Giani Lincan som gjesteartist. Lincan spiller det tradisjonelle ungarske strenginstrumentet cimbalom.