Kaoset i Nordreisa Ap

Den avgåtte styrelederen: – Vi kan selvsagt klare å samle partiet igjen, men det krever endringer

Tore Elvestad har tre krav for å vende tilbake til Nordreisa Ap, som ligger med brukket rygg etter bråket på nominasjonsmøtet tirsdag kveld.

KLARE KRAV: Tore Elvestad trakk seg fra styreledervervet på stedet under nominasjonsmøtet i Nordreisa Ap tirsdag kveld. Han har kravene klare for hva som må skje hvis det skal være aktuelt for ham å vende tilbake til lokallaget.  Foto: Isabell Haug

pluss
  • Hilde Nyvoll må være toppkandidat
  • Nåværende ordfører må stå et stykke ned på lista
  • Elvestad selv om må stå på lista

Tirsdag kveld møtte Tore Elvestad opp på nominasjonsmøtet til Nordreisa Ap. Han var styreleder og klar for å stille seg bak nominasjonskomiteens liste, ei liste som i følge Elvestad var spennende og framoverlent.