Willy Ørnebakk både rådmannskandidat og ordførerkandidat i hjemkommunen:

Medgir at timingen ble "litt merkelig", men er klar på hvilken jobb han tar hvis han blir tilbudt den

Willy Ørnebakk (59) er Storfjord Aps førstekandidat til kommunevalget. Men nå har han søkt på rådmannsjobben i kommunen. - Det kan fremstå som merkelig timing, men jeg kunne ikke la være å søke på rådmannsjobben, sier Ørnebakk selv.

VELGER RÅDMANNSJOBBEN - HVIS HAN FÅR DEN: Willy Ørnebakk sier han ikke kunne la være å søke på rådmannsjobben i Storfjord, selv om han allerede står som ordførerkandidat for Ap i samme kommune.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

pluss

Den avtroppende fylkesrådslederen står på listen som ble offentliggjort i går over kandidater som har søkt på den ledige rådmannsstillingen i Storfjord. Samtidig troner Ap-mannen øverst på listen til Storfjord Ap foran kommunevalget.