Winterland slipper ny headliner: Verdens mest populære DJ-duo kommer til Tromsø

De belgiske superstjernene Dimitri Vegas og Like Mike spiller på Winterland i Tromsø i februar.

VERDENSKJENTE: Denne belgiske brødre-duoen tar turen til Winterland i februar. Foto: Smash the House 

pluss

Brødrene Dimitri Thivaios og Michael Thivaios, bedre kjent som Dimitri Vegas og Like Mike, skal blåse taket av Skarphallen under festivalen i februar. Det skriver iTromsø.

– Dette er en sinnsyk booking, og vi er utrolig glad for at de kommer til Tromsø for å gjøre Winterland 2020 til tidenes fest, sier Stian Johansen, festivalsjef for Rakettnatt, som står bak Winterland, i en pressemelding.

Gjeve kåringer

I 2015 tok Dimitri Vegas & Like Mike 1. plass i kåringen av verdens beste DJs, stemt frem av millioner av fans i DJ Mag Top 100 DJs Poll, og har i 2016, 2017 og 2018 holdt andreplassen på lista. Det er DJ-settene og en vanvittig energisk tilstedeværelse i liveshowet som har gjort dem til globale stjerner, heter det i pressemeldingen.

De belgiske brødrene har samarbeidet med artister som Wiz Khalifa, Snoop Dog, David Guetta, Afro Bros og Daddy Yankee, samt med Disney om soundtracket til «Pirates of the Caribbean».

Flytter til Skarphallen

Tidligere i august ble det klart at Winterland flytter til Skarphallen neste gang, i stedet for å være i Fløyahallen som de to tidligere årene. Hovedfokuset på festivalen er EDM-musikk og DJs, men det vil også bli både rap og pop på programmet.

– Årets Winterland blir enda større og bedre enn fjorårets. Flyttingen til Skarphallen gjør det mulig å bygge ut festivalen med mer innhold og eget VIP-område, sier Johansen i pressemeldingen.

Fra før er det kjent at Lars Vaular, Coone, Monika «Moyka» Engeseth og Josef Bamba skal spille på festivalen.