Indre Kåfjord/Manndalen tok sesongens tredje strake seier i 6. divisjon avdeling 1 med 8-2 fredag borte mot Storfjord/Furuflaten 2.

Stillingen ved pause var 1-1. Kåfjordingene avgjorde matchen med fire mål i løpet av sju svært effektive minutter tidlig i andre omgang.

- Elendig spill og elendig innsats, selv om det ble litt bedre etter pause, oppsummerer trener Øistein Berg.

Han er usikker på hvorfor prestasjonene var atskillig svakere enn tidligere i sesongen.

- Kanskje tok guttene for lett på oppgaven. Bevegelsen var elendig, det var lite prat og viljen manglet. Resultatmessig er det greit, forteller Øistein Berg.

Tok ledelse

Roar A. Nyheim sendte Storfjord/Furuflaten 2 i føringen på et frispark nesten fra midtstreken. Da var det spilt 32 minutter.

Trond Johnny Jakobsen utlignet like før hvilen.

Starten av andre omgang var gjestenes beste periode.

1-2 Benjamin Vatne Indreberg (49. min.).

1-3 Tommy Jakobsen (51).

1-4 og 1-5 ved Trond J. Jakobsen (54. og 56. min.).

Tommy Jakobsen satte inn 1-6 (70. min.), Espen Lyngra reduserte (78. min.) før Knut Olav Rønsen (88. min.) og Tommy Jakobsen (90+2) pyntet på stillingen.

Tommy Jakobsen og Trond Johnny Jakobsen ble toppscorere, begge med tre fulltreffere.

Ramfjord-Lyngen/Karnes 2 10-0 (6-0)

L/K 2 ble for veike og urutinerte mot et forholdsvis godt A-lag.

- Vi tar dette som en læreprosess, sier trener Tom-Jarle Isaksen.

Keeper Henning Hansen gjorde comeback i starten av andre omgang. Han ble byttet inn samtidig med sønnen Kristoffer Hansen Holst.

Trond Johnny Jakobsen med tre nettkjenninger for Indre Kåfjord/Manndalen. Foto: Arne Teigen