Nordreisajenta imponerte dommerne denne gangen også. Sammen med varmblodshesten hennes Nøddebogårds Don Raul red de inn til fine prosenter.

Forrige fredag endte ekvipasjen på 5. plass i MA:1 med 65,17 prosent, lørdag red de inn til en 3. plass med prosenten 62,69 i Intermediaire I og søndag fikk ekvipasjen 63,68 prosent og endte på 3. plass i MA FEIs innledende program for ungryttere.

– Det gikk veldig fint. Vi red tre gode program der jeg følte jeg hadde kontroll og at vi hadde energi. Søndag var hesten litt sliten, men jeg hadde en god følelse hele helga, sier Vangen til Framtid i Nord.

Søndag ble ekvipasjen premiert.

– Søndag fikk vi en ordentlig plassering. Både fredag og lørdag var vi første upremierte, så da var det deilig å få plassering på søndag, sier hun.

– Hvilke forventninger hadde du før helga?

– Jeg hadde ikke så store forventninger til dette stevnet, men jeg håpet på å gjøre det godt i cup-klassen. Det var mye uenigheter blant dommerne i helga – noen ga høye prosenter og andre ga lave prosenter til samme ekvipasje, så jeg tenkte bare «ok, jeg rir bare, også ser jeg hva som skjer», flirer Vangen.

– Det blir fort spennende med dressurridning, legger hun til.

Kan bli Oslo Horse Show

Klassen de red lørdag, Intermediaire I, inngikk som en av avdelingene i Dressursportens Venner Cup 2016.

– Vi fikk tredje plass og ble premiert i avdelinga av Dressursportens Venner Cup lørdag. Nå venter jeg på om vi kommer med i Oslo Horse Show eller ikke. Jeg vet ikke når jeg får vite det, så jeg må bare smøre meg inn med tålmodighet til de har bestemt seg, sier Vangen.

Dressursportens Venner Cup 2016 er åpen for alle og omfatter syv kvalifiseringsstevner i VA, der de tre beste resultatene er tellende. De ti beste ekvipasjene blir kvalifisert til å delta i den nasjonale klassen under Oslo Horse Show i oktober.

Resultatlister for Cecilie Vangen og Nøddebogårds Don Raul finner du på HorsePro.

Cecilie Vangen (24) fra Nordreisa konkurrerer aktivt i dressurridning. Foto: Privat