Tirsdag kveld hadde BOIF besøk av Lyngen/Karnes i storhallen på Bardufoss.

BOIF fikk en meget god start på kampen da Ulrik Koht Johannessen fant FK Senja-innleide Erlend Fossbakk Lian som satte inn 1-0 til hjemmelaget etter bare ni minutter.

Kjørte på videre

Men Bardufoss-laget kjørte på videre. I det 15.minutt doblet de ledelsen til 2-0 ved midtbanespiller Kevin Janz.

Fire minutter senere, i det 19.minutt, var det Ulrik Koht Johannessen sin tur. Et frispark ute til venstre ble svingt rett i mål fra kantspilleren og BOIF ledet 3-0.

Mer skulle det bli. Etter 27 minutter satte Erlend Fossbakk Lian inn 4-0 og sitt andre mål for dagen.

Dermed var kampen avgjort, og til tross for en rekke store sjanser ble det ikke flere mål i oppgjøret. BOIF vant 4-0.

– God og effektiv

BOIF-trener Jonas Bang var en fornøyd mann etter kampslutt.

– Vi var god og effektiv i førsteomgangen, og nesten enda bedre defensivt enn vi var offensivt, synes jeg. Vi var kjempegod i forhold til å hindre dem i å komme til sjanser. 4-0 er i overkant, men en godt gjennomført kamp uten tvil, sa han til Folkebladet etter kampen.

BOIF tok med dette sin tredje strake seier i 4.divisjon og står nå med ni poeng og 5.plass.