Feirer 70 år som butikk i Tromsø:

– Enten må du være billigst, eller så må du være best

Brødrene Johannessen åpnet dørene i slutten av september 1949. Siden da har butikken holdt stand, både fysisk og filosofisk.

FYLLER ÅR: Tommy Olsen fra Olderdalen, daglig leder ved Brødrene Johannessen har jobbet i butikken i omtrent 34 år.I disse dager markerer bedriften i Skippergata 70-årsjubileum.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Sport

iTromsø: Brødrene Johannessen AS ble etablert av brødrene Fridtjof og Harald Johannessen. Senere tok søsknene Finn Johannessen og Trine Johannessen Gudmundsen over driften etter foreldrene og onkelen. I januar i år tok butikksjef Tommy Olsen, tidligere tilkallingsvikar Lars Andreassen-Eriksen samt Stein Magne Andreassen, over butikken. Fra og med torsdag markerer de nye innehaverne bedriftens 70-årsdag med blant annet minikonsert med Violet Road.