Avsluttet sesongen med Tom Høgli på Alfheim

Lyngen/Karnes' G15-lag avsluttet sesongen med treningskamp mot Tromsø IL på Alfheim - med Tom Høgli som motivator i garderoben før kamp.

LAGBILDE L/K G15: Lyngen/Karnes sitt G15 lag avsluttet sesongen med treningskamp mot TIL på Alfheim. Bak fra venstre: Jens Georg Løvland (trener), Mika Johnsen, Simon Sætre, Johan Harald Kemi Nyheim, Idris Mboob, Morten Krag Lind, Runa Lyngdal, Vebjørn Beck Løvland, Lukas Van Gemert Lien, William Waltenberg, Jan Einar Sætre (trener), Tom Høgli (Tromsø IL). Foran fra venstre: Håkon Wikbo-Dale, Håkon Mortensen Jensen, Kristoffer Waltenberg, Gabriel Wikbo-Larsen, Berger Eidet Karlsen, Emil-Andrè Sandmo Sørensen, Jonas Nikolai Olsen, Theo Letto  Foto: Privat

Sport

I en sesong der mange klubber har merket manglende interesse og noe frafall på spillere i de eldste aldersgruppene har Lyngen/Karnes sitt G15-lag gått mot strømmen og økt rekrutteringen.