Jørgen (30) er ønsket av TIL : Men først skal han trene Skjervøy

Jørgen Vik går løs på en ny sesong som trener for Skjervøy IK, men i kulissene lurer Tromsø IL.

JULEGAVE: Jørgen Vik bekrefter at han blir trener for Skjervøy i 2021. En tidlig julegave til Skjervøy IK.   Foto: Arne Teigen

Sport

– Vi ønsker å gi nordnorske trenertalenter muligheten, akkurat som med talentfulle spillere. Jørgen er en spennende fagmann og fotballtrener som absolutt er interessant for TIL, sier assistenttrener og spillerlogistikkansvarlig, Lars-Petter Andressen.

Vik skulle etter planen signere ny kontrakt i slutten av november med Skjervøy etter at partene var enige om en kontraktsforlengelse. I bakgrunnen var Vik i samtaler med Tromsø IL om en trenerjobb med ansvaret for keepere på Alheim. Og TIL legger ikke saken helt død, selv om Vik signaliserer at han blir trener enda et år på Skjervøy.