Ruben (33) fullfører kontrakten i Brann :– Jeg håper på noen år til i toppfotballen før jeg avslutter karrieren i Nordreisa

I desember ble han fristilt fra kontrakten med Brann. Likevel er sørkjosingen innstilt på å fullføre kontrakten i Bergen.

FULLFØRER KONTRAKTEN: Ruben Kristiansen ble fristilt av Brann i desember. 33- åringen har ikke stresset med å finne ny klubb, og er innstilt på å fullføre kontrakten med Brann. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix 

Sport

– Jeg må bare gi jernet på trening og ta muligheten når den kommer.

Det er en offensiv Ruben Kristiansen som er midt i det han selv beskriver som en av de tøffeste sesongoppkjøringene han har vært med på. I februar fylte reisaværingen 33 år, og i desember fikk han beskjed av trenerteamet at de ville satse på yngre spillere. Men selv føler han ikke alderen på kroppen.