Da kampen skulle avgjøres tok keeperen ansvar: – Det tryggeste var å score på straffen

Magnus Leonhardsen er spillende trener i Lyngstuva. På søndag måtte han stå i mål når keeper Sindre Jørgensen meldte forfall. Det hindret han ikke fra å sette inn det avgjørende 4-3 målet på straffespark.

SPILLENDE TRENER: Magnus Leonhardsen er til vanlig midtstopper for Lyngstuva. I søndagens kamp vikarierte han som keeper, og scoret mål på straffespark.  Foto: Arne Teigen

Sport

Lyngstuva - Stakkevollan 2 5-3 (2-2)
Mål Lyngstuva: Ørjan Sigvaldsen, Eivind Antonsen, Jacob Hansen, Magnus Leonhardsen og Kjell Urdal.

Lyngstuva tok i mot Stakkevollan 2 til kamp i Nord-Lenangen. I en kamp der lagene fulgte hverandre fra første spark på ballen. Lyngstuva ledet 1-0, 2-1 og 3-2. Men motstanderlaget reduserte hver gang. Når det var spilt 89 minutt fikk Lyngstuva straffespark på stillingen 3-3. Leonhardsen er til vanlig midtstopper, men måtte vikariere mellom stengene i lagkaptein Sindre Jørgensen sitt fravær.