Håkon (29) startet sesongen som L/K-trener. Nå kan han hindre at klubben rykker ned

Håkon Norberg startet denne sesongen som spillende L/K-trener. I midten av august avsluttet han samarbeidet med klubben og tok overgang til Krokelvdalen. Om Krokelvdalen rykker opp er plassen i 4.divisjon berget for L/K.

HÅPET: Håkon Norberg startet denne sesongen som L/K-trener. På lørdag er han delaktig i å avgjøre divisjonsstatusen til L/K i opprykksmap mot Bossekop for Krokelvdalen.  Foto: Lyngen/Karnes IL

Sport

På lørdag møttes Krokelvdalen og Bossekop til kvalifiseringskamp om opprykk til tredje divisjon. De fire nordligste 4.divisjonsavdelingene kjemper om tre opprykksplasser i et sluttspill. Harstad slo Innstranden 3-0 på bortebane og Krokelvdalen og Bossekop endte 2-2 på Alfheim. Returmøtet spilles i Finnmarkshallen førstkommende lørdag og taperen der møter taperen av den Harstad-Innstranden i en avgjørende kamp om den siste opprykksplassen.