Arrangerer dressurstevne i Nordreisa

Neste helg arrangerer Ryttersportsklubben NOR dressurstevne på Nordreisa hestesenter.

NORDREISA Neste helg er det klart for årets første distriktsstevne i Nordreisa. På bildet er vinnerne av YMBER-dressurcup 2013, Cecilie Hammari og hesten Cortini.  Foto: Caroline Hammari/Arkivfoto

PUBLIKUM Stevneleder Caroline Hammari ønsker publikum velkommen til dressurstevne i Nordreisa siste helga i mai.  Foto: Isabell Haug/Arkivfoto

Sport

Ryttersportsklubben NOR arrangerer første og andre avdeling av YMBER-dressurcup, samt første og andre avdeling av ACCOUNTOR-dressurcup.

- Dette stevnet er årets første distriktstevne i Nordreisa. Det er flere påmeldte, blant annet fra Hammerfest, sier stevneleder Caroline Hammari.

Hammari synes det er ekstra morsomt når det kommer tilreisende ryttere og hester.

- Vi gleder oss kjempe mye. Det er så artig med ridestevner, spesielt når det kommer ekvipasjer fra andre klubber.

Setter pris på sponsorene

ACCOUNTOR-dressurcup er sponset av Reisa Regnskap AS og YMBER-dressurcup er sponset av Ymber AS.

-Vi er avhengige av det lokale næringslivet for å gå i null, så vi setter utrolig stor pris på alle våre sponsorer, sier Hammari.

Ønsker publikum velkommen

YMBER-dressurcup er for ekvipasjer på et lavere nivå og går i dressurklassene Lett C og Lett B. ACCOUNTOR-dressurcup er for de litt mer rutinerte ekvipasjene og består av klassene Lett A og Middels B. Begge dressurcupene går over fire avdelinger og vinnerne kåres i slutten av august.

- Vi håper publikum stiller opp og at værgudene er med oss neste helg, avslutter Hammari.

Flere ryttere fra Nordreisa hadde gode resultater på dressurstevner i forrige uke. Du kan lese om resultatene til Cecilie Hammari her og Cecilie Vangen her.