26-åringen kan ikke se tilbake på mange gode opplevelser på det myteomspunne gressteppet like utenfor London, men dansken er likevel en av utfordrerne til å gå hele veien og vinne den prestisjetunge Wimbledon-tittelen.

Wozniacki er nemlig i solid form. Lørdag spilte hun sin fjerde finale på WTA-touren, der det riktignok igjen ble tap. Karolína Plísková fra Tsjekkia vant Eastbourne-turneringen med settsifrene 6-4, 6-4.

– Jeg spilte bra tennis, så dette var svært gode forberedelser før Wimbledon, sa Wozniacki etter å ha tapt sin fjerde strake finale.

Siden regjerende Wimbledon-mester Serena Williams er gravid og har tatt en pause fra tennisen, er årets turnering i kvinnesingle vidåpen.

Griper Wozniacki sjansen? I så fall må hun bryte en negativ Wimbledon-trend. Hun har aldri tatt seg lenger enn til en åttedelsfinale i Grand Slam-klassikeren. I fjor røk dansken ut allerede i første runde.

– Forhåpentligvis går det bra den femte gangen, sier Wozniacki og viser til sine fire finaletap i år.

Hennes første motstander blir ungarske Timea Babos. Wimbledon, som er årets tredje Grand Slam-turnering, starter mandag.