Ole Oscar Ross (21) satte inn kampens eneste mål midtveis i andre omgang lørdag på Geitnes.

- Keeperen måtte gi retur på skuddet fra Ståle Johansen. Det var en litt dårlig klarering i Skarp-forsvaret og jeg snappet opp ballen, forteller kantspilleren.

L/K vant fullt fortjent 1-0, men presterte igjen under pari. Skarp ble redusert til ti mann etter at keeper Felix Breivik ble utvist sekunder før pause etter ei felling av Morten Nilsen.

- Vi leverte en dårlig kamp. Vi fant ikke ut av vårt eget spill. Godt å vinne på en slik dag.

- Dette holder ikke mot Alta i cupen tirsdag?

- Vi må opp noen hakk. Vi sliter med nøyaktigheten på den siste pasningen. Cupkampen er helt åpen, sier Ole Oscar Ross.

Målløs omgang

Det var greit nok med 0-0 til pause. Begge lag sleit med å komme til farlige avslutninger. To gode frispark av Andre Fagerborg var L/Ks beste våpen.

L/K hadde i andre omgang det aller meste av banespillet mot et defensivt Skarp-lag. Øyvind Garfjell traff stolpen etter en times spill.

Ei hjemmescoring lå i lufta før Ole Oscar Ross satte inn 1-0. Lyngen/Karnes produserte lite som kunne doble ledelsen, utover en trippelsjanse like før slutt.

Holdt nullen

Manager Bernt Olav Johansen fastslår at beholdningen er tre poeng på en dårlig dag. Han er også fornøyd med at L/K for en sjelden gang holdt nullen.

- Det ble som forventet vanskelig å spille når Skarp lå lavt med forsvaret og midtbanen. Skarp la seg enda mer bakpå etter at de ble ti mann.

- Hva med L/Ks spill?

- Vi hadde for dårlig tempo på ballen og brukte for mange touch. I tillegg var vu litt upresise. Konsekvensen ble at vi sleit med å komme gjennom et tett forsvar, sier Johansen.