TUIL slo vestfoldingene 6-2 på TUIL Arena søndag.

Vegard Lysvoll sto bak tre av målene, og topper dermed scoringsstatistikken i 2. divisjon avdeling 4 med sine 16 nettkjenninger så langt.

Med litt hjelp av Skarp, kunne TUIL toppet tabellen etter dagens kamp.

Men sorttrøyene tapte 4-2 borte mot serieleder Skeid, og TUIL er dermed fortsatt ett poeng bak Oslo-laget, dog med 22 flere scorte mål.

Allerede etter ti minutter i søndagens oppgjør på TUIL Arena gikk hjemmelaget opp i ledelsen, etter scoring av Vegard Lysvoll.

Seks minutter senere rullet hjemmelaget fint opp, og Ruben Kristiansen avsluttet angrepet med en vakker heading. 2-0.

TUIL hadde full kontroll på gjestene i førsteomgang. "Dalingan" malte på og skapte mange store sjanser. Men det måtte en Fram Larvik-spiller til for å øke ledelsen.

Etter 28 minutter slo Eirik Yndestad en corner som en av gjestenes forsvarsspillere satte i eget mål med hodet.

Yndestad ble fire minutter senere byttet ut etter å ha pådratt seg det som kunne se ut som en vridning i kneet.

Yndestad, som kunne notere seg for målgivende på 2-0-scoringen, hinket av banen til applaus fra drøyt 300 tilskuere på TUIL Arena.

TUIL fortsatte å presse på, og rett før dommeren blåste hadde de en trippelsjanse som ikke ga uttelling.

Tempoet dabbet litt av i 2. omgang. Det utnyttet gjestene. Etter 55 minutter pirket en liggende Christoffer Hvaal inn et hardt innlegg langs bakken.

Fem minutter senere var Vegard Lysvoll frempå med sitt andre mål for dagen.

En felling ga Fram Larvik straffe bare minuttet senere. Jonas Bergman hamret ballen opp i krysset - utagbart for Eirik Sørensen og 4-2.

Men så var det denne hat-tricken. I det 69. minutt kom Vegard Lysvoll på et fint løp, og lobbet ballen nydelig over Fram-keeperen.

Dagens siste scoring var det Håvard Lysvoll som sto for, på et skudd fra 16 meter som Fram-keeperen muligens burde tatt.