Et sterkt besatt Fløya 2-lag tok sin tredje strake seier. Oppgjøret onsdag ble avgjort med tre hjemmescoringer i de ti siste minuttene før pause.

Innbytter Kent Levin Mikkelsen reduserte til 4-1 med å dra seg fri og avsluttet fra 7-8 meter med venstre foten

Begge lag ble redusert til ti mann midtveis i andre omgang. Kaptein Tomas Einebakken Nilsen ble utvist for FIL. Han ble liggende i 4-5 minutter før han ble hjulpet av banen.

- Fløya 2 vant fortjent, men 6-1 er i overkant. Jeg ville vært fornøyd om det hadde stoppet på 3-1, forteller Furuflatens trener Viktor A. Sørensen.

Tabellen ser du her!

Kampfakta

Fløya 2-Furuflaten 6-1 (4-0)

Mål: 1-0 Fredrik Meyer Angvik (17). 2-0 Nikolai Skaue (35).  3-0 Skaue (40). 4-0 Gard Mikalsen Lohne (40). 4-1 Kent Levin Mikkelsen (60). 5-1 Jørgen Hveding Andreassen (85). 6-1 Vebjørn August Amundsen-Krane (86).

Dommer: Johannes Nikolai Andresen, Kvaløya.

Rødt kort: Tom-Erik Strandli (65), Fløya 2 og Tomas Einebakken Nilsen (65), FIL.