Daglig leder i Skibotnhallen, Herleif Nikolaisen viser hva ulike medier for dansemusikk vurderer Skibotn dansegalla. To ganger har de nemlig fått terningkast 6 hos magasinet De danseglade, og nå er Skibotnhallen nominert til ”Gullskoen” som årets beste arrangør av dansegalla.

– Å bli nominert er en stor ære for oss, og er en bekreftelse på at vi gjør en god jobb, sier Nikolaisen til Framtid i Nord.

Les også: Publikumsrekord på dansegalla

En av ti

Dansemagasinet har valgt ut Skibotn som en av ti kandidater til å motta utmerkelsen, det etter å ha vært på 140 ulike dansefester rundt om i landet.

Avstemmingen pågår frem til 15. juli, og Nikolaisen opplyser om at folk kan gå inn på Skibotnhallen sin Facebookside for å se hvordan de kan avlegge sin stemme.

– Så håper vi på at flest mulig stemmer på oss, tilføyer han.

Nikolaisen kan fortelle at de nettopp har gjennomført vårens dansegalla med over 300 gjester. Men det er først i september at den store gallen er hvor mellom 5- 700 gjester fra hele landsdelen finner veien til Skibotn.

Gikk du glipp av? – Vi er blodfans av Ole Ivars

Dyktig stab

– Vi har gjennom flere år fått en svært dyktig stab, noe gjør at arrangementene går prikkfritt, mener lederen.

Dersom de skulle vinne prisen, vil Nikolaisen og hans medarbeidere dra til den store dansegallaen i Sel i slutten av Juli.