Hansen var med og startet opp klubben i 2007. På årsmøtet i dag ble Torbjørn Evanger valgt som ny leder for veteranbilklubben.

– Kåre Gunnar har gjort en kjempejobb siden klubben ble startet opp. Han selv synes han har holdt på lenge nok – ni år er jo lang tid, så han ønsket at noen andre skulle ta over slik at han kunne slappe mer av, sier Evanger til Framtid i Nord.

Vil ha med ungdommer

Evanger har engasjert seg i miljøet og vært medlem av styret i flere år.

– Jeg tror det blir spennende, samtidig som det blir utfordrende, å være leder for klubben. Jeg håper at vi kan få til litt mer aktivitet i klubben, kanskje først og fremst rettet mot ungdom. Dette har vi diskutert lenge hvordan vi skal få til, men det er vanskelig siden vi mangler lokaler, sier han.

– Om vi får lokaler, kan vi blant annet få med ungdom å skru på mopeder og biler, ha trafikale kurs og lære dem å reparere motorer. Det er jo noen ungdommer som ikke interesserer seg i for eksempel idrett, så kanskje noen av dem liker dette, legger Evanger til.

Klubben skal være for alle

I dag er det omtrent 70 medlemmer fra alle kommunene i Nord-Troms i veteranbilklubben. De fleste medlemmene er fra Nordreisa.

– Tjue medlemmer møtte opp på årsmøtet i dag, og det er veldig bra. Fire av disse var kvinner, noe som er fantastisk bra! For første gang har vi fått med oss en dame i styret og det er positivt.

– Vi ønsker at dette skal være en klubb for alle og ikke bare voksne menn – det er målet.

Les også: Reisatreffet arrangeres for andre gang

Reisatreffet 2016

På årsmøtet ble det orientert om hva som skjer i sesongen. Idar Viken fra Storvik fortalte om en gammel folkevogn-buss han har kjøpt.

– Den gamle folkevogn-bussen var helt oppløst. Det er et treårsprosjekt å få den ferdig reparert, og den viste han bilder av i dag. Den blir knallfin.

Det populære Reisatreffet blir arrangert i juni. I år er det tredje året Reisatreffet arrangeres.

– Dato for Reisatreffet blir 17. til 19. juni i år. Vi håper at alle kommer, og allerede har mange andre klubber sagt at dem kommer. Nå må vi bare håpe på sol og godt vær, sier Evanger.

Klubben hadde laget en pokal til Kåre Gunnar Hansen som takk for innsatsen. Foto: Privat